Petición cerrada

Llibertat immediata per a Jordi Cuixart I Jordi Sànchez

Esta petición ha conseguido 335 firmas


Els drets i llibertats polítics, d'opinió, d'expressió, de reunió, de mobilització són inalienables. Estem vivint una regressió democràtica que es va accentuant i una constant vulneració dels drets humans al nostre país.

El 20 de setembre de 2017, Catalunya va sortir al carrer davant la intervenció de l'autogovern de Catalunya i de la detenció i encausament de diversos càrrecs polítics. Les institucions democràtiques són imprescindibles per garantir drets i serveis públics i necessàries per a la cohesió social.

Denunciem la irresponsabilitat d'atiar el conflicte institucional i polític de Catalunya amb actuacions penals. Seguim proposant vies de negociació per resoldre els conflictes polítics.

Demanem la llibertat immediata per a Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, acusats de sedició per organitzar manifestacions el dia 20 de setembre.Hoy: Marc cuenta con tu ayuda

Marc Verneda Urbano necesita tu ayuda con esta petición «Juzgado Central de instrucción nº003 Madrid: Llibertat immediata per a Jordi Cuixart I Jordi Sànchez». Únete a Marc y 334 personas que ya han firmado.