0 have signed. Let’s get to 500!

In the camp for displaced persons in Southern Sudan, near the city of Bentiu, about 60,000 women live. Half, according to the camp staff, was sexually assaulted.

Marie Chabak Jacoac, Volunteer, IRC: "When I was very young, I was forced to marry." What I saw here affected my heart, I became a volunteer of the International Rescue Committee (IRC), I see how violence affects life When I was very young, I did not know where to go ... I do not want other women to suffer as well. "

Marie is a refugee, she lives and works in the camp. One of her duties is bypassing tents, frank conversations with families. She collects information about rape, directing victims for psychological and medical help.

Talking to the victims is also the prevention of rape in the future. Volunteers collect information on dangerous areas, develop an action plan that reduces the risk to women. Who often become victims of violence when they leave the camp in search of brushwood; It is much safer for them to move in groups, not alone.

Marie Chabak Jacoac, volunteer, IRC: "We go around tents four times a week, it's somewhere from 14 to 20 families ... Sometimes a day we fix 2-3 cases of rape."

In the camp there are special "Women's Centers" where you can talk with a psychologist, orient yourself in relation to medical care, and talk with friends in misfortune. Which is always enough: volunteers fix about 20 cases of rape a week and 15 episodes of physical aggression against women.

I am addressing the government of Canada. Request for asylum for these women from southern Sudan. It is terrible that women are raped every day in refugee camps in southern Sudan. It is obvious that in the region where these women are located, it is not safe to be. It's deadly. The whole world silent. We ask the government of Canada to accept 60,000 women from southern Sudan who are in camps for displaced persons to provide shelter to these women in Canada. I also address the President of the European Union. Please provide funds to rescue 60,000 women from southern Sudan and help to transport them to Canada.

1-   My account in Facebook

2-  My account in vkontakt

3- my email: cpolding22@gmail.com

В лагере для перемещенных лиц в Южном Судане, близ города Бентиу проживает около 60 тысяч женщин. Половина, по данным сотрудников лагеря, подвергалась сексуальному насилию.

Мари Чабак Жакоак, волонтер, IRC:"Когда я была совсем юной, меня заставили выйти замуж. То, что я увидела здесь, затронуло мое сердце. Я стала волонтером Международного комитета по спасению (IRC), я вижу, как насилие отражается на жизнях людей. Когда я была совсем молодой, я не знала, куда податься... не хочу, чтобы другие женщины, так же страдали".

Мари - беженка, она и живет, и работает в лагере. Одна из ее обязанностей - обход палаток, откровенные разговоры с семьями. Она собирает информацию об изнасилованиях, направляя жертв за психологической и медицинской помощью.

Разговоры с пострадавшими - это еще и профилактика изнасилований в будущем. Волонтеры собирают информацию об опасных районах, разрабатывают план действий, уменьшающий риск для женщин. Которые нередко становится жертвами насилия, когда покидают лагерь в поисках хвороста; им гораздо безопаснее перемещаться группами, а не в одиночку.

Мари Чабак Жакоак, волонтер, IRC:"Мы обходим палатки четыре раза в неделю, это где-то от 14 до 20 семей... Иногда в день мы фиксируем 2-3 случая изнасилований".

В лагере действуют специальные "Центры для женщин", где можно поговорить с психологом, сориентироваться в отношении медпомощи, пообщаться с подругами по несчастью. Которых здесь всегда хватает: волонтеры фиксируют около 20 случаев изнасилований в неделю и 15 эпизодов физической агрессии в отношении женщин.

Я обращаюсь к правительству Канады. Просьба о предоставлении убежища этим женщинам из южного Судана. Страшно, что женщин ежедневно изнасиловали в лагерях беженцев в южном Судане. Очевидно, что в регионе, где расположены эти женщины, небезопасно быть. Это смертельно. Весь мир молчит. Мы просим правительство Канады принять 60 000 женщин из южного Судана, которые находятся в лагерях для перемещенных лиц. Я также обращаюсь к президенту Европейского союза. Просьба предоставить средства для спасения 60 000 женщин из южного Судана и оказания помощи в их транспортировке в Канаду.

1-   Mоя страница в Facebook

2-  Моя страница в vkontakt

3- Мой email: cpolding22@gmail.com

Today: Jeremy is counting on you

Jeremy Makdir needs your help with “Justin Trudeau: Save 60,000 women from southern Sudan from daily rape. Give women asylum in Canada.”. Join Jeremy and 271 supporters today.