Petición cerrada

Volem URNES i no SOBRES a les properes eleccions del Col·legi de Metges de Barcelona, COMB

Esta petición ha conseguido 410 firmas


El proper mes de desembre es convocaran noves eleccions a la junta i a l’assemblea de compromissaris del COMB. 

Si no ho canviem,  les candidatures ens tornaran a demanar als metges i les metgesses que signem uns sobres en els que posteriorment hi posaran la papereta del nostre vot.

Aquest sistema, erradicat de la majoria de Col·legis professionals, no ofereix suficients garanties democràtiques: el vot no és secret, no s’identifica adequadament al votant i el procés no és transparent.

La votació amb sobres es va emprar en les darreres eleccions del nostre Col·legi. Actualment aquest mètode està impugnat i pendent de sentència definitiva. No té sentit doncs, tornar-lo a emprar.

Només les urnes, situades a la seu central del nostre Col·legi, en diferents punts de l’ àrea metropolitana, i a cadascuna de les delegacions territorials, asseguraran la participació i garantiran la transparència del procés electoral.

 A LES PROPERES ELECCIONS DEL COL·LEGI DE METGES DE BARCELONA

NOMÉS VOLEM URNES, NO VOLEM MÉS SOBRES !

Més informació a l'article de Diari de la Sanitat clicant aquiHoy: Joan cuenta con tu ayuda

Joan Gené Badia necesita tu ayuda con esta petición «Junta COMB: Volem URNES i no SOBRES a les properes eleccions del Col·legi de Metges de Barcelona, COMB». Únete a Joan y 409 personas que ya han firmado.