このキャンペーンは終了しました

911人の賛同者が集まりました

Dear Mr. Julien Blanc,

ジュリアン・ブランク様

We have been hearing about your successful “pick-up artistry” business and your plan to hold seminars here in Japan.

あなたが教示する「ナンパ術」事業が大成功していることと、日本でこれについてのセミナーを開催される予定だとお聞きしています。

If you think your “expertise” will actually help men pick up Japanese women, you are wrong. Your “expertise” is a crime, and you are instigating violence against women. You are not welcome in Japan or anywhere else if you are bringing this outrageous seminar.

あなたが「特技」にしているこのナンパ術で、日本人女性をナンパできると思っていたら、それは大きな間違いです。あなたの「特技」は犯罪であり、女性に対する暴力を助長しているだけです。このセミナーを開催する目的なら、日本でもどこでも歓迎はできません。

Contrary to your belief that Japanese women are submissive and will not react to your actions, we prove you wrong. We are launching a protest. You have seen the anger and the protest in Melbourne, Australia. We will do the same.

日本人女性が従順で無抵抗であるとあなたは信じているようですが、ここにそれが勘違いであることをご指摘します。私たちは反対運動を起こしています。メルボルンでの怒りや反対運動をご経験されたと思いますが、日本でも起こします。

"Pikachu” may be the only Japanese word you may know, but mumbling utter nonsense is not a pick-up line. Grabbing women by the neck and putting their face between your legs is a sexual assault. Your “pick-up artistry” is a sheer physical intimidation. If you think that women are enjoying this, you must be out of your mind. If you are or want to be a successful businessman, we urge you to learn or re-learn basic communication skills and catch up with the modern-day equal rights movement.

あなたは「ピカチュウ」という日本語しかご存じないようですが、無意味な言葉を発するのはナンパする言葉ではありませんね。女性の首をつかんで股に顔を持っていく行為は性暴力です。あなたが言うところの「ナンパ術」は単なる身体的暴力でしかありません。女性がこれを喜んでいると思っているようですが、まったく的が外れています。もしビジネスマンとして成功したいのであれば、基本的コミュニケーションスキルを学び、または学び直し、平等の権利運動について情報収集するべきです。

Of course, if you come to Japan only to enjoy the country’s natural environment, traditional and modern culture and people, you will always be welcome in Japan. If you don’t understand or don’t want to accept why your expertise draws protest, we will kindly explain it to you.

もちろん、日本の自然や、伝統・現代文化、そして日本人との交流を楽しむためにいらっしゃるのでしたら、大歓迎です。

もしご自分の「特技」が反対される理由がご理解できないようでしたら、ご説明してさしあげます。

Sincerely,

今日:Junさんがあなたを信じています

NAKAMURA Junさんは「Julien Blanc/ ジュリアン・ブランク: Respect: You are not welcome here or anywhere/ 権利を尊重してください」キャンペーンにあなたの手伝いも必要としています!Junさんと910人の賛同者と一緒うに賛同しましょう。