Injust examen oral JQCV nivel C1

0 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 200!Estem recollint firmes per canalitzar el gran descontentament dels examinats davant de l'escandalós acte discriminatori que ha tingut lloc el dia 30 de juny de 2018. Una vegada més hi ha hagut incoherència i desigualtat dins de la prova oficial de la JQCV del nivell C1. En aquest cas ha tingut lloc a l'examen oral. En algunes localitats com a Alzira no han tingut dret a poder-se fer un guió previ abans de passar a l'examen i no han deixat els 10 minuts reglamentaris de preparació de la prova com estava estipulat a la JQCV. Això produeix un greuge comparatiu, ja que en altres localitats sí que han tingut aquest dret. Per tant, no ens han deixat presentar-nos en condicions, ja que hi estàvem en desavantatge respecte a altres candidats d'altres zones, que sí que han pogut.

En conseqüència, s'ha produït un malestar general en els alumnes que afecta directament a la seua manera de dur a terme l'examen posteriorment. A més, no es pot permetre que uns mateixos alumnes tinguen desavantatge i altres no en una mateixa prova. Quant a les altres localitats, en alguns casos no s'ha deixat elegir l'opció restringint-ho tot a un mateix tot.

Ens hem de mobilitzar perquè no ens prenguen més el pèl, perquè siguen proves justes i homogènies!Hoy: Carla cuenta con tu ayuda

Carla ParRo necesita tu ayuda con esta petición «JQCV: Injust examen oral JQCV nivel C1». Únete a Carla y 102 personas que ya han firmado.