No al tancament de l'Escola Mediterrània! SÍ A LES OBRES DE REFORMA URGENT DE L’INSTITUT

Recent news

SÍ A LES OBRES DE REFORMA URGENTS DE L’INSTITUT SALVAT PAPASSEIT

CATALÀ:

Les AMPES dels centres públics de la Barceloneta ens oposem a la fusió de centres i a la creació del projecte d’institut escola que va presentar precipitadament el Consorci d’Educació de Barcelona davant la comunitat educativa, les famílies, les entitats i veïns i veïnes del barri.

D’altra banda, totes les AMPES exigim que s’emprenguin d’una vegada per totes i amb la màxima urgència les obres de reforma urgent que l’institut necessita i que és la verdadera solució perquè els nens i les nenes de la Barceloneta es quedin al barri a estudiar secundària. I aquesta és la demanda que els centres escolars de la Barceloneta fem al Consorci de Barcelona i també al Departament d’Educació.

________________________

CASTELLANO:

Las AMPAS de los centros públicos de la Barceloneta nos oponemos a la fusión de centros y a la creación del proyecto de instituto escuela que presentó precipitadamente el Consorci d’Educació de Barcelona ante la comunidad educativa, las familias, las entidades y vecinos y vecinas del barrio.

Por otra parte, todas las AMPAS exigimos que se emprendan de una vez por todas y con la máxima urgencia las obras de reforma urgente que el instituto necesita y que es la verdadera solución para que los niños y las niñas de la Barceloneta se queden en el barrio a estudiar secundaria. Y esta es la demanda que los centros escolares de la Barceloneta hacemos al Consorci de Barcelona y al Departament d’Educació.

AMPA ESCOLA MEDITERRÂNIA
1 year ago