Petition Closed
Petitioning Vlada Republike Hrvatske Predsjednik and 2 others
This petition will be delivered to:
Vlada Republike Hrvatske
Republika Hrvatska
Hrvatski Sabor
Predsjednik

Jeste li za poboljšanje referendumskih uvjeta u Republici Hrvatskoj.

Podjele po bilo kojoj osnovi su njihov sistem opstanka, dok nas dijele oni su na vlasti, a ne svi mi. Nema više STRANKE,UDRUGE,GRUPE,SINDIKATI, postoje samo pojedinci u borbi za pravu stvar, ZA VLADAVINU NARODA, ZA REFERENDUME, ZA DIREKTNU DEMOKRACIJU. Samo ako se ujedinimo, bez nametnutih podjela(narodnost, vjera,boja,stranka,zdravstveni odgoj, ćirilica itd.) MOŽEMO OSIGURATI BOLJU BUDUĆNOST. Sindikati su njihovi, mediji su njihovi,braniteljske udruge su njihove,tajne službe(ljeva i desna) su njihove. Nema podjele vlasti na izvršnu , zakonodavnu i sudsku, Nitko nas nije pitao želimo li ratovati za crno zlato(NATO). Nitko nas ne pita želimo li da nam se djeca truju GMO-om, umjesto da jedu EKO hrvatski proizvod. Punimo džepove trgovačkih društava i stranaca, a hrvatski seljak i radnici su gladni.Strane banke zarađuju na nama i onda nas sa našim novcem zaduže i zarade još toliko. U povjesti su ubirali1/10, pa je dolazilo do buna, nama ubiru 1/4 i idu prema1/3, a mi svi gledamo u čudu. EU sa nama rukovodi već 10-ke godina i gdje nas je to dovelo, rasprodali smo sve, a sad izgleda moramo i šume, vode otoke itd.Nema demokracije, na sceni je diktatura trgovačkih društava, demokraciju imamo samo svake 4 godine.

Letter to
Vlada Republike Hrvatske Predsjednik
Republika Hrvatska Predsjednik
Hrvatski Sabor Predsjednik
Jeste li za smanjenje referendumskih uvjeta u Republici Hrvatskoj?