Silkroad Online Steam'e gelsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Turkish

Merhaba arkadaşlar.

Silkroad Online oyununu oynayanlar bilir. Geçtiğimiz yıllarda tüm dünyayı kasıp kavuran oyun son yıllarda inanılmaz düşüşe geçmiş ve devamlı olarak serverler birleştirilmiştir. Biz Silkroad Online severler, eski günleri yeniden yaşayabilmek için SRO'nun Steam'e eklenmesini ve yeni bir solukla başlamasını istiyoruz.

Knight Online oyununun geçtiğimiz yıl Steam'e eklenmesi örneğinde görüldüğü üzere, bu atılım hem oyuncu hem de yapımcı şirket açısından güzel meyveler verdi. Aynısını neden Joymax şirketi de yapamasın?

Haydi arkadaşlar, bu kampanyaya destek verelim ve sesimizi Joymax'e duyuralım. Sizden tek isteğim bu kampanyayı mümkün olduğunca çok arkadaşınıza duyurmanız. Oyunu bilmeyen veya sevmeyen arkadaşlar da destek vermesini rica edelim.

Taptaze bir Silkroad Online'de, Steam'de toplanmak dileğiyle...

Hello friends.
People know who played the Silkroad Online game. Over the past years, the game that swallows the whole world has gone down incredibly in recent years and servers have been constantly combined.

We are Silkroad Online lovers, we want SRO to be added to Steam and start a new breath in order to relive the old days.

As Knight Online saw the addition of the game to Steam the year we passed, this breakthrough gave us beautiful bows for both the player and the producer company. Why can not the Joymax company do the same?

Come on friends, let's support this campaign and let us know our voice to Joymax. I only want you to announce this campaign to as many friends as possible. Please let the friends who do not know or dislike the game give support.

Wish to meet at Steam at a fresh Silkroad Online ...