Kampanya Kapatıldı

JandarmaUzmanÇavuşAlımlarındaYaşEsnetilsin

Bu kampanya 480 destekçiye ulaştı

JANDARMA UZMAN CAVUS  olmak istiyorum. Vatanıma hizmek etmek istiyorum, doğu görevi istiyorum. Gelecek bir haberle günlerce operasyona çıkmak istiyorum. Ben milletime hizmet etmek istiyorum. Mavi Bere'yi, Özel Harekatçı olmanın gururunu yaşamak istiyorum.Aylarca süren zorlu eğitimleri tamamlayıp, ilk görev yerinin heyecanını yaşamak istiyorum. Gelen ihbarlarla aniden operasyonlara çıkmak bu milletin bir evladı olarak Milletime, Devletime, Ülkeme ve Bayrağıma hizmet etmek istiyorum. Resmi tatillerde ve bayramlarda ailemden kilometrelerce uzakta bir telefon sesi ile mutlu olmak istiyorum. Ben, yaşamak ve yaşatmak için Özel Harekatçı olmak istiyorum. Bu gururu yaşamak ve isteyenlere de yaşatmak için elimizden gelen herşeyi yapacağımıza SÖZ VERİYORUZ. Bu husus da önümüzde yapılacak Jandarma Uzman Çavuş  alımlarında en az Lise Mezunu alımların devam ettirilmesini,yaş sınırının 19 ila 27 yaş aralıgında bir başvuru olmasını 01.01.1998 lerin basvuru yapabilecegi Jandarma Uzman Erbas Klavuzunda aciklanmiş olup basvuru yapilan esnada Yaş uygun degildir.ibaresi ile karşı karşıya geldik.ve tüm 1998 dogumluların alınmasını acılan basvurunun duzeltilmesini talep ediyoruz Şartının olmamasını talep ediyoruz.Var olsun TÜRK'ÜN GÜCÜ !

Bugün Jandarma uzman çavuş Adayları imzanı bekliyor!

Jandarma uzman çavuş Adayları bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «JandarmaUzmanÇavuşAlımlarındaYaşEsnetilsin». Jandarma uzman çavuş Adayları ve imza atan diğer 479 kişiye katıl.