Kampanya Kapatıldı

İzmir Vapur Seferleri Başlasın

Bu kampanya 4.584 destekçiye ulaştı

Haftalardır sürmekte olan İzdeniz grevinin İzmir Halkına vermiş olduğu rahatsızlığı sona erdirmek için böyle bir imza kampanyası başlatma gereği duydum.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ege`nin incisi, yaşanası şehir kavramlarını bu süreç içinde yok etti. Biz İzmirlilerin buna bir dur demesinin vakti geldi bu durumdan mağdur olan İzmir Halkını bu kampanyayı imzalamaya davet ediyorum.

Takdir edersiniz ki, Karşıyaka’da yaşayan, arabası olmayan insanların en rahat ulaşım aracı vapur. Hem trafik yoğunluğundan uzak, hemde vakit açısından zaman kazandırıcı bir ulaşım aracı. İzmir trafiği en kötü günlerini yaşarken bir ulaşım aracının kullanılamaması yaşanası bir kent için utanç kaynağı.

Lütfen kampanyayı imzalayın. Biz İzmirliler sesimizi çıkarmazsak bu süreç uzayarak gidecek. İzmir Büyükşehir Belediyesini bu sürecin çözümü için gereğini yapmaya, çalışanların hakkı olan bedelde orta yolu bularak bu mağduriyete son vermeye davet ediyorum.

Bugün ayşin imzanı bekliyor!

ayşin izgin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İzmir Vapur Seferleri Başlasın». ayşin ve imza atan diğer 4.583 kişiye katıl.