İzmir Çeşme Ildır köyüne veya yakınlarına liman istiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Sayın devlet büyüklerimiz İZMİR ili Çeşme ilçesi Ildır köyünde Turizm amaçlı olta balıkçılığı ve gezi turu yapmakta olan esnaf arkadaşlarım ve ufak tekneleri olan arkadaşlarım adına sizlere bu metni yazmaktayım.Ildır köyünde herhangi bir liman bulunmadığı için tekneci arkadaşlarimiz ile birlikte yapmış olduğumuz iskelelerimizin bulunduğu yer arkeolojik sit alani oldugundan ÇEŞME BELEDİYESİ tarafından yıkılmıştır ve teknesi zarar gören arkadaşlarımız bulunmaktadir. İZMİR ili ÇEŞME ilçesi İldir köyü veya yakınlarında bir limanın bulunmadığı ve yapılan talepler göz ardı edilmekte olup, bu işten ekmek kazanan, ailelerine bakmakta olan vergilerini duzenli odeyen esnaflar olarak teknelerimiz icin sizden ricamız bizlere bir liman yapmanizi ve destek olmanızı istiyoruz.

Bugün Ozan imzanı bekliyor!

Ozan Karagöz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İzmir Valiliği : İzmir Çeşme Ildır köyüne veya yakınlarına liman istiyoruz». Ozan ve imza atan diğer 404 kişiye katıl.