Bekir Coşkun Parkı'na İsmi Geri Verilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
İzmir Valiliği tarafına N A bu kampanyayı başlattı

İzmir, Buca İlçesi Menderes Mahallesi sınırları içerisinde bulunan (118/1-118/2-122/1 sokaklarının kesişim noktası)  merhum gazeteci Bekir Coşkun anısına ismi verilen parkın hazırlıkları 20 Aralık 2020 tarihinde tamamlanmış, tabelaları asılmış ve heykeli parka yerleştirilmiştir (başlıktaki görsel Park için hazırlanan heykele aittir). Daha sonra 22 Aralık 2020 tarihinde AKP Buca ilçe teşkilatının baskıları ile kaldırılmıştır, mahalle sakinleri tarafından bu geri adımın sebebi sorulduğunda ise "meclis kararı" denilerek geçiştirilmiştir. Tüm hazırlıklarının tamamlanması ardından "meclis kararı" denilerek geri adım atılması son derece düşündürücü ve manidardır. Mahalle sakinleri olarak değerli gazeteci Bekir Coşkun'un anısının mahallemizde yaşatılmasından son derece memnun iken aniden alınan bu vahim kararın derhal geri alınması için mahalle sakinleri olarak yürüttüğümüz kampanyamıza desteklerinizi bekliyoruz.

İzmir gibi her renge ve görüşe açık olan bir şehirde, sadece ve sadece muhalif olduğu için merhum Bekir Coşkun'a yapılan bu hakaret niteliğindeki hareketi kınıyor ve sorumlularının yaptıkları hatadan bir an evvel dönmesi için açık çağrıda bulunuyoruz.

Kampanyamızı imzalayarak bize destek olmanız, ülkemizde her görüşe sahip çıkıldığının bir göstergesi olacaktır.

İzmir Buca Menderes Mahallesi Sakinleri,

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.