İzmir Karşıyaka'da Faytonlara Son!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Ülkemizde birçok yerde görüldüğü gibi güzide şehrimiz İzmir'de de faytonların aktif bir şekilde kullanıldığını görüyoruz. Kullanılan hayvanlara yapılan eziyet göz dolduruyor. Her biri pis, bakımsız kim bilir belki de açlar. İnsanların anlık zevklerinden ve özentilerinden doğan bu "fayton" olayı hala son bulmamakla beraber sefil bir şekilde kendini korumakta. Hayvanlara hiçbir şekilde iyi bakılmıyor ve İzmir/Karşıyaka'da anayolun kenarında öylece duruyorlar. Ayrıca çoğu insan da bu gereksiz durumu tercih etmiyor. Faytonlara binmek istemiyor. Yaz sıcaklarında bile o güzelim hayvanlar orada bekleşiyorlar. Lütfen bunun için bir şey yapılsın. Düşünceli belediye mensuplarımız her yönde farklarını koydukları gibi bu konuyla da ilgilensinler. Faytonlara dur diyelim!!!

Bugün sıla imzanı bekliyor!

sıla özgül bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İzmir Karşıyaka'da Faytonlara Son!». sıla ve imza atan diğer 132 kişiye katıl.