Başarı

Bu kampanya 2.951 destekçi ile değişim yarattı!

Konak Pier ile Pasaport vapur iskelesi arasında kalan ve İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından bisiklet yolu olarak belirlenen alan yayalar tarafından yaya yolu olarak kullanılıyor. Çünkü yaya yolu olarak belirlenen alan esnaf tarafından masalar konularak işgal edildi. Zaten yetersiz bir alan olan yaya yolunun esnaf tarafından işgaliyle yayalar ve bisiklet kullanıcıları mağdur durumuna düşürmüştür. Belediyeden yaya ve bisiklet kullanıcıları olarak talebimiz bisiklet yollarının taşıt yolları üzerinde düzenlenmesidir. Ayrıca var olan bisiklet yollarının uygun işaretlemelerle yaya ve taşıt yollarından ayrılarak bisiklet sürüşüne imkan verecek duruma getirilmesini talep ediyoruz.

Bugün MEHMET imzanı bekliyor!

MEHMET YAKIN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İzmir Büyükşehir Belediyesi: Yaya Yolları Esnaf İşgalinden, Bisiklet Yolları Yaya İşgalinden Kurtarılmalı». MEHMET ve imza atan diğer 2.950 kişiye katıl.