Kampanya Kapatıldı

Tramvay projesine imza atanlar istifa etsin!!

Bu kampanya 6 destekçiye ulaştı

Merhaba ben İzmir Karşıyaka'da oturan ve iş yeri halkapınar inşaatçılar çarşısında olan biriyim.Türkiye de yaşayan bir fert olarak yapılan haksızlıklara devamlı kayıtsız kaldık ne yapabilirdik ki ne zaman sesimizi hafif yükseltsek kafamıza şamarı yedik fakat sırf sesimiz duyulsun diye bu kampanyayı yaratmak istedim.Bugüne kadar Türkiye de kim ne hırsızlık haksızlık yaptıysa yanına kaldı.Belki bu da kalacak ama ben en azından bir şeyler yapabilmek adına bu kampanyayı hazırlıyorum.Tramvay projesine imza atan bütün insanların istifa etmesini istiyorum.Belediyecilik bu değil..Bu projeyi yolları daraltmadan mevcut yolların üstüne bir şerit ilave ederek ve tramvayı üstten yapabilirdiniz veya bu projeyi halka sunup referandum yapabilirdiniz ama siz kendi kafanıza göre iş yaptınız ve üç beş insanın karar verdiği bir projeden bütün İzmir halkını perişan ettiniz ve buna hakkınız yok.Birde Karşıyaka'da herkesin memnun olduğu taksi dolmuşların güzergahını zorla değiştirdiniz.Siz çağdaş filan değil bildiğin diktatörsünüz. Belediyecilik demek içinde yaşayan halkın refah seviyesini arttırmak demek.Tramvay projesi olsun ,her yere trafik ışığı koymak olsun,her yeri kazıp kazıp bırakmak olsun,belediyecilik bu olmamalı.Ben eskiden 10 dakika da gelebildiğim bir yolu şimdi 60 dakikada gelebiliyorsam bu belediyecilik değildir.Bırakın refahı ,cehennem azabı yaşatıyor İzmir belediyesi.Tramvay yapımına başlanmadan önceki üç seneyi hatırlatmak istiyorum.Üç yıl öncesinde İzmir'de bir yerden bir yere gitmek hiçbir zaman sıkıntı olmazdı. Hafta sonları keyifle dışarı çıkıp ister urlaya ister çeşmeye istersek foça veya ayvalığa gidebilirdik.İnsanlar saygılıydı yol verirdi.Şimdi ise evlerden çıkmak trafiğe girmek tamamen bir işkence haline geldi. Her gün kaza ihtimalimiz daralan yollar yüzünden ve kazılan yollar yüzünden artıyor.Çarpık kentleşme aldı başını gitti.Artan nüfus yoğunluğuna rağmen belediye çözüm adına mevcut yolları daraltıp saatte 40 km hızla bile gitmeyen tramvayı devreye sokuyor. Her yere trafik ışığı koyuyor İzmir'de doğru düzgün alt yol ve üst yol çalışması yapmadan sadece trafik ışığıyla koca bir kent yönetilemez.Sadece Karşıyaka değil İzmir'in her yerinde trafik felç durumda.Ben ileriyi görebilen çağdaş bir belediye istiyorum.Böyle bir projeye imza atanları da bu tarz insanlar olarak göremiyorum ve istifalarını istiyorum.Çünkü bunun bir sorumluluğu olmalı.

Bugün Tugba imzanı bekliyor!

Tugba Adıguzel bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İzmir Büyükşehir Belediyesi: Tramvay projesine imza atanlar istifa etsin!!». Tugba ve imza atan diğer 5 kişiye katıl.