Okul yanına trafo inşaatının durdurulması

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Özel İzmir SEV İlköğretim Kurumları’nın hemen yanındaki arsada inşası süren trafo ile ilgili olarak okulumuza İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden gönderilen ve trafonun çevreye zararlı olmadığına dair yazıya karşın biz veliler yaptığımız araştırmalar sonucu trafonun çocuklarımızın sağlığı için ciddi risk oluşturduğunu öğrenmiş bulunuyoruz. Konuyla ilgili birçok otoritenin basında yer alan görüşleri ve ciddi makaleler mevcuttur. Bu riskler arasında halsizlik, başağrısı, kansere işaret ediliyor. Trafo inşaatina uygun onca yer varken 3 okulun yanına inşası çocuklarımızın sağlığını hem kısa hem de uzun dönemde tehdit edecektir. İnsan sağlığının herşeyden önce geldiği gerçeği doğrultusunda inşaatın bir an önce durdurulması için desteğinizi rica ediyoruz.

Bugün Çiğdem imzanı bekliyor!

Çiğdem Özyurt bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İzmir Büyükşehir Belediyesi: Okul yanına trafo inşaatının durdurulması». Çiğdem ve imza atan diğer 1.323 kişiye katıl.