İzmir’de Tramvay Mecburiyeti İstemiyoruz!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Halkapınar-Fahrettin Altay arasında çalışmakta olan tramvay hattı sebebiyle değişen otobüs sefer saatleri ve duraklarından rahatsızız. Toplu taşımanın gelir elde edilme güdüsüyle kullanılmasına karşı çıkan İzmirliler olarak bu kampanyayı imzalama suretiyle bu yanlıştan dönülmesini temenni ediyoruz. İzban’daki artı para sistemine gelen tepkilerden sonra tekrardan tepki doğuracak bir yanlışa adım atan yetkililerin, halkın işini ve cebini zorlamaktansa, halkın çıkarlarını gözetecek; cebine ve vaktine yazık etmektense her açıdan refahını yükseltecek politikalara başvurmasını istiyoruz. İnsanları tramvayı kullanmaya mecbur etmektense tramvayı kullanıbilecek bir alternatif olarak işletmek İzmir Belediyesine yakışacak bir yaklaşımdır. Tramvaya mecburiyete sebep oluşturan otobüs saat ve duraklarının değiştirilmesi ve halkın aktarma yapmasını dikte etmek güzel İzmir’in ne yöneticilerine ne de insanlarına yakışır. Mağduriyete sebep olan veya olabilecek değişimlerin eski haline döndürülmesi, İzmir insanının her zaman rahatsız olduğu ‘bunu bu şekilde yapmak zorundasın, otobüsü kaldırdım durağı kaldırdım, tramvaya binmek zorundasın.’ duruşundan ivedilikle vazgeçilmelidir.

Bugün Gökhan imzanı bekliyor!

Gökhan Güney bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İzmir Büyükşehir Belediyesi: İzmir’de Tramvay Mecburiyeti İstemiyoruz!». Gökhan ve imza atan diğer 23 kişiye katıl.