0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

İzmir sahil şeridinde halkın ve bisikletçilerin severek kullandığı geniş bir yürüyüş ve spor bandımız var. Her iki yakada da benzer güzergah kilometrelerce devam ediyor. Kimileri bu geniş bandı, sadece bisiklet ve yürüyüş için kullanırken, kimilerimiz de koşu maksatlı bu imkanı değerlendiriyoruz. Ancak bu alan, özellikle koşucular için, eklem yerlerine ve kaslara zarar verecek şekilde sert zemin, yani sadece karo taş ve asfalt kaplı. Sert zemin, koşarken atılan her adımda vücudun tüm yükünü kas ve eklemlere şiddetli darbe şeklinde aktarmakta, bu da  kas sertleşmelerine ve ciddi eklem sorunlarına yol açmakta. Her iki yakadaki bu şeridin, sadece 50 cm'lik bir karosu bile kaldırılıp, yumuşak zemin şekilde imal edilen malzeme ile değiştirilse sağlık açısından büyük yarar getirecektir.

Bugün H VEDAT imzanı bekliyor!

H VEDAT GİRGİN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İzmir Büyükşehir Belediyesi... him@izmir.bel.tr: İzmir sahil bandında, yürüyüş yolunda koşanlar için yumuşak tartan pist ihtiyacı». H VEDAT ve imza atan diğer 10 kişiye katıl.