Hak yerini bulsun! Suçlu cezalandırılsın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

04.06.2017 tarihinde, saat 18.00 sularında İzmir,Karabağlar Şehit Pilot Volkan Koçyiğit bulvarın da karşıdan karşıya geçmekte olan 2 arkadaşımız Hilal Önder (17) ve Simge Kekeç'e (17) suriye uyruklu bir sürücü 130 km/s ile çarptı.Bu olay ilk değil.Ve son da olmayacak.Trafik kızları suçlu buluyor.Kamera kayıtlarında açık olarak görüldüğü üzere dikkatli bir sekilde karşıdan karşıya geçmeye çalışırken,suriye uyruklu Selim H. idaresindeki araç 1.Şehir içi hız sınırları haricinde 2.Işıkları dikkate almadan 3.Yola dikkat etmeden ilerliyor.Kazayı fark ettiğinde ise kaçmaya kalkıp,çevredekiler tarafından linç girişiminde bulunuluyor.Bu olayda Trafik,sürücü Selim H.'yi haklı bulup,kızların suçlu olduğunu tarif ediyor.

1. Bu bölge'de oturan bir insan olarak,denetimlerin sıklaştırılmasını.
  2. Arkadaşlarımız Hilal Önder ve Simge Kekeç için adil davranılmasını.
  3. Sürücü Selim H.'nin adil yargılanmasını istiyoruz!

Lütfen,ileride sizin de yakınlarınız başına bu tip olaylar gelmemesi adına bu kampanyaya imza atın.HAK YERİNİ BULSUN!

Bugün Fatma Yasemin imzanı bekliyor!

Fatma Yasemin Uzunerol bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İzmir Büyükşehir Belediyesi: Hak yerini bulsun! Suçlu cezalandırılsın!». Fatma Yasemin ve imza atan diğer 1.050 kişiye katıl.