İZBAN SOYGUNUNA HAYIR

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

28 Şubat tarihinden geçerli olarak uygulanmaya başlandığı belirtilen İZBAN banliyö araçlarında KenKart kullanımının yalnızca kart sahibince gerçekleştirilmesi uygulamasını sona erdirilmesi gerekmektedir.

Özellikle Adnan Menderes H.Limanı kullanarak İzmir dışından gelen insanların İZBAN banliyö araçlarına binebilmek için <her kişi için ayrı bir kart alması gereği> gişelerde aşırı yığılmalara neden olmakta ancak daha da önemlisi kart ücreti ile haksız kazanç sağlanmaktadır. Her kartın sahibi tarafından kullanılması ve takiben de 30dk bloke edilmesi şimdiye kadar tanık olmadığım ve hiç duymadığım bir tuhaf uygulamadır. . Elimizdeki kart ile ücretini ödedikten sonra ister 1kişi, ister 10kişi için kullanabiliriz; buna kim, ne hakla karışabilir?

Uygulamanın derhal iptalini ve önceki gibi geçiş ücretleri ödendikten sonra kart üzerine yüklü tutar kadar geçiş hakkı tanınmasını ve aynı kart ile ve birbirini takiben birden fazla geçişe izin verilmesini talep ediyorum.

Bugün AHMET imzanı bekliyor!

AHMET ERDUR bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI: İZBAN SOYGUNUNA HAYIR». AHMET ve imza atan diğer 17 kişiye katıl.