İzmir’de köpekler toplatılmasın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

11-13 Mayıs 2018 tarihlerinde İzmir İnciraltı Kent Ormanında yapılacak İzmir Gençlik Festivali nedeniyle alandaki köpeklerin belediye veterinerlik ekipleri tarafından toplatıldığı video ( https://youtu.be/5fLAtTgdjKM tarafımıza ulaşmıştır. Mail ve telefon yoluyla gerekli şikayetler yapılmıştır. Fakat hukuki süreç boyunca köpeklerin barınakta tutulmasının fiziksel ve psikolojik sağlıklarını olumsuz etkileyeceği düşünülmekte emsallari gönüllüler tarafından bilinmektedir. Ayrıca belirtilen videoda acı çektirirek toplanılan köpeklerin küpeli ve açıklarının yapıldığı, saldırgan yapıda olmadıkları anlaşılmaktadır. Barınakta tutulan köpeklerin en kısa sürede doğal yaşam alanlarına bırakılmasını; köpeklerin barınakta tutulduğu sürece yapılan tedavi ve periyodik aşılarının kamuoyuna bildirilmesini; konuya ilişkin açılacak soruşturmanın akıbetinin basın açıklamasıyla duyurulmasını ve İzmir Büyükşehir belediyesinin hayvansever olduğunu kanıtlamak adına inciraltı kent ormanında bulunan köpekler için Belediye Veterinerliği tarafınca besleme çalışmalarının yapılmasını biz hayvansever gençler olarak talep ediyoruz.

Bugün Buket imzanı bekliyor!

Buket Turkmen bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İzmir büyükşehir belediye başkanlığı: İzmir’de köpekler toplatılmasın!». Buket ve imza atan diğer 35 kişiye katıl.