İzmir'de İmar Planı kararları rant amaçlı teleplere kurban edilmemelidir.

0 have signed. Let’s get to 100!

Aslında muhatabımız İmar plan kararlarına saygı göstermeyerek rant taleplerine kamu yararını kurban eden devlet kurumları olup, amacımız toplamayı hedeflediğimiz imzalarla İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığının bu olumsuzlukları durdurabilmesine yardımcı belge sağlamaktır. Sn. Aziz Kocaoğlu  İBB meclis toplantısında yaptığı konuşmada, tüm itirazlarına karşın imardaki yanlış uygulamaların devam ettiğinden şikayetle "İzmir'in dünyanın en güzel kenti İstanbul'un düştüğü duruma düşmesini istemiyoruz" demiştir. Bu bağlamda İzmir, Mavişehir'deki 115 dönümlük,  imar planında açık spor alanına ayrılmış olan 2 arazi parçası ilgili Bakanlığın müdahelesiyle "imara açılmış"tır. Söz konusu araziye sonradan İller Bankası ortak olduğu için imara açılmanın "kamu yararı"olduğu gibi anlaşılmaz bir iddia da gündeme gelmiştir! Kamu yararı tüm kent halkının ve Kentin yüzlerce ziyaretçisinin ihtiyacı olan açık alanlardadır, bu yörenin de betonlaşması önlenmelidir.

Today: senol is counting on you

senol yağız needs your help with “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı: İmar Planı kararları rant amaçlı teleplere kurban edilmemelidir.”. Join senol and 59 supporters today.