Ege Üniversite Sosyal tesisleri

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

İzmir Bornova' da Ege Üniversitesi yeşili ve tarihi yapıları korumak amacıyla kuruluşundan itibaren çeşitli yönetimler bir çok tesis kazandırmış ve halkın hizmetine sunmuştu. Ege Ünv. tesisleri çeşitli bahaneler ile kullanılamaz duruma getirilmiş ve binalarda kendi haline bırakılmıştır. Yeşil köşk, Murat köşkü vb. yerler. Şimdi de mahvele el atılmış. Lokalde işlevsiz hale getirilmektedir. Mahveldeki Ege Ünv lokali menudeki yemek malzemelerinin bir çoğu satın alınamadığından ötürü sınırlı yemekler ile şimdilik idare edilmekte olduğunu gördüm. Personelin ücretleri düşürülmüş, iki ayda bir ödeme yapılıyormuş. Böylece halka açık tesis kapanacak ve çalışanlar açlığa mahkum edilecek. Önce vakıfa devredilecek sonra da çam ağaçları kesilerek yok edilecek. Ve tarihi binalarda yok edilerek birilerine peşkeş çekilecek. Sosyal tesisler kalsın ve personeli mağdur edilmesin.

Bugün fikret imzanı bekliyor!

fikret şahin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İzmir Büyükşehir Başkanlığı: Ege Üniversite Sosyal tesisleri». fikret ve imza atan diğer 11 kişiye katıl.