0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Balçiçek İlter tarafından hazırlanıp sunulan Olay Yeri adlı programda taciz ve tecavüz olaylarının vakaların çözülmesi için gerekli olmayan detayları ifşa ediliyor, canlı yayında kurbanların ailelerine hiçbir çekince olmadan evlatlarının nasıl tecavüze uğradıkları anlatılıyor, sırf rating için yaraları deşiliyor.
Kurbanlar kaç yaşında, aileleri ne durumda, toplum vicdanı ne der hiçbir şekilde önemsenmeden maksimum dramayı ve dolayısıyla maksimum ratingi elde etmek için söylemeyecekleri laf, sormayacakları soru yok.
Bu günkü programda vahşice katledilmiş 17 yaşında bir kızın cenazesine canlı bağlantı kurup babasıyla röportaj yaptılar. Dakikada bir kızcağızın "üzerinde sadece sütyeni ile" nasıl gömüldüğünden bahsediyor.
Bu seviyesizlik artık bitsin, ya Balçiçek İlter seviyeyi yükseltsin ya da program yayından kalksın.

Bugün Ahmet Refik imzanı bekliyor!

Ahmet Refik ERYILMAZ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «izleme@rtuk.gov.tr: Balçiçek İlter ile Olay Yeri programında rating için kamu vicdanı istismar edilmesin». Ahmet Refik ve imza atan diğer 37 kişiye katıl.