Online eğitimde, eğitim harcının indirilmesini talep ediyoruz. Buna katılıyorsan imzala!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.
1.000 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
İzü rektörlük Dr. Mehmet BULUT tarafına Zelal Koçak bu kampanyayı başlattı

Bildiğiniz gibi 2020-2021 eğitim öğretim yılı için alınan kararda eğitim şeklinin online olmasına karar verildi.  pandemi  öncesi dönemdeki örgün eğitimimizle kıyaslandığında aynı verimi alamadığımız “online eğitim” adı verilen güncel sistemde üniversitemizin bize vaadedilen kampüs hayatından maruz kalmamız ist. Sabahattin zaim üniversitesi olarak bize sunduğu hiçbir kolaylıktan faydalanamamamız neticesinde eğitim fiyatlarının makul ölçüde düşürülmesi hem adil olunmasını sağlayacak hem biz öğrencilerin ekonomik durumlarını zarara uğratmayacak bir eğitim yılı geçirmemizi sağlayacaktır. Birçok öğrenci ve aileleri pandemi döneminde ve şu anda da iş bulmakta hatta geçimini sağlamakta zorluk yaşadı ve yaşıyor. Ülkemizin ve bütün dünyanın geçtiği bu zorlu dönemi anlayışla dayanışmayla atlatmayı umuyoruz. Bu nedenle üniversitemizin bu anlayışı göstermesini ve adaleti sağlamasını okulumuzun rektörü sayın Dr. Mehmet BULUT’a arz ve rica ederiz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.