Ms hastası bir anneye ve 3 yaşındaki bebeğine umut kaynağı olmak

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Merhaba! Ben 19 yaşında genç bir kızım. Allah ın karşıma çıkardığını düşündüğüm çok zor durumda Ms hastası bir anne ve 3- 4 yaşlarında dünyalar tatlısı bir bebeğinin tek başlarına yaşam mücadelelerine tanık oldum. bu anne  kocası tarafından 2017 yılında terk edilmiş maddi geliri ve çalışabilecek kadar sağlığı olmayan ama tedavisi için para gereken bir hastalığı var. En basitinden bu annemiz gözlük kullanıyor ve göz numarası ilerlemiş olmasına rağmen gözlüğünü değiştirebilecek maddi durumu bile yok. Merhameti olan her insanın bu duruma tepkisiz kalmayacağını düşünüyorum. Şayet tek bir tıkla bu kampanyayı imzalayarak destek olursanız ne mutlu. Lütfen bu anneye ve yavrusuna yardım edelim. Durumla ilgili hiçbir kişisel menfaatim yoktur. Böyle bir durumdan yararlanacak kadar da adi değilim. Yalnızca saf duygularım ve merhametimle sizden bu yardımı onlar adına istemekteyim... Allah a emanet olun. annenin kişisel hesabı bu dilerseniz buradan iletişime geçebilirsiniz. doktor raporu vs. her şey sayfasında bulunmakta https://www.instagram.com/sym_08072016