0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Bilimkurgu türünün hevesli takipçileri olarak Türkiye'de bilimkurgu alanında en çok kitap baskısı yapan yayınevinin, İthaki Yayınları'nın acı açıklamasıyla hüzünlere boğulduk. Yayınevinin Bilimkurgu Klasikleri serisi, sıkı bir şekilde takipçisi olduğumuz, çıkacak yeni kitapları dört gözle bekleyip kütüphanemizi onsuz, yarım bırakmayı asla istemediğimiz bir seri. Ancak yakın zamanda çıkan "Yüzyılın En İyi Bilimkurgu Öyküleri" kitabının tek baskı yapılacağı haberiyle sarsıldık.Kitap piyasaya çıktığı gibi yok sattı ve biz kitabı henüz almaya fırsat bulamadan tek baskısı dahi kalmamış oldu. Ülkenin dört köşesinde kitabevlerini gezen, internet kitap satış sitelerinin telefonlarını susturmayan okurlar üzgün, herkes birbirine kitabı nereden bulacağını soruyor. Kitabı olanlar okumak için ödünç alan arkadaşlarıyla güven problemleri yaşıyor. Kitabı internette 500 TRY gibi fahiş fiyatlara dahi görebilirsiniz. Sizden ricamız, bizim gibi yüzlerce, binlerce bilimkurgu okurunu boynu bükük, kitaplığını eksik bırakmamanız, kitabın yeni bir baskısını yapmanız. Türkiye'nin okur kitlesine bu güzelliği yaparsanız bizi çok mutlu edersiniz.

Bugün Beril imzanı bekliyor!

Beril Akgün bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İthaki Yayınları, "Yüzyılın En İyi Bilimkurgu Öyküleri" kitabının ikinci baskısını yapsın.». Beril ve imza atan diğer 241 kişiye katıl.