Petition Closed

Italyan Lisesi: Satışın Durdurulması #italyanlisesisatilamaz

Supporters

100 Yıldan fazla tarihi olan Italyan Lisesi satılıyor! #italyanlisesisatilamaz . Satıştan sonra neler değişecek? Italyan Lisesi Türkiye'de kalan son yabancı okul. Diğer okulların hepsi özelleştirildi bile. Italyan Lisesi'nden mezun olanların en önemli ayrıcalığı,Avrupa Biriği'nce tanınan Italyan Diplomasının da verilmesi. Satıldıktan sonra öğrencilerin bu diploma hakkı kalmayacaktır. Italyan Lisesi, bunca senedir, sadece bir eğitim kurumu olmaktan çok öte olmuştur. Türkiye'deki en sıcak ve samimi okullardan biridir. Özelleştirilmesi(!) halinde okul ruhunu da kaybedecektir.

Vogliono vendere il nostro liceo italiano di Istanbul, che ha una storia di più di 100 anni. Per favore firmate la petizione on-line per impedire che la scuola venga venduta.

This petition was delivered to:
  • Italyan Konsolosluğu
  • ve İlgili Tüm Birimler.

Italyan Liseliler started this petition with a single signature, and now has 2,765 supporters. Start a petition today to change something you care about.