0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Dünya miras listesinde bulunan ve günümüze ulaşan son bostanlardan olan Yedikule Bostanları'nda tarihi bir tahribat yapılmaktadır. Yedikule Bostanları için hazırlanan rehabilitasyon projesi geçtiğimiz şubat ayında İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından onaylanmıştı. Kentsel Tarım Parkı olması beklenen bostana son günlerde açık otopark yapılacağı söylenip asfalt dökme çalışmalarına ne yazık ki başlanıldı. Fatih Belediyesi eski bostan arazisi üzerine halkın karşı çıkmasına rağmen gece yarısı asfalt ve mıcır dökmektedir. Duyarlı tüm vatandaşlarımızı bu kampanyaya destek olmaya davet ediyorum. Bu tarihi mekanın dokusunun bozulmasına, kültürel mirasımızın yok olmasına, yeşil alanların betonlaşmasına gelin müsaade etmeyelim. Çocuklarımız için, geleceğimiz için, milletimiz için bu yıkıma bir son verelim. Bu kampanyaya destek vereceğiniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Bugün Kübra imzanı bekliyor!

Kübra Şentürk bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İstanbul'un 1500 yıllık bostanlarından biri olan Yedikule Bostanları otopark olmasın.». Kübra ve imza atan diğer 53 kişiye katıl.