İSTANBUL SULTANGAZİ ALİBEY BARAJI ORMANI KOŞU PARKURUMUZ GERİ VERİLSİN.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Bizler Sultangazi İlçesinde koşu sporuyla ilgilen kişilerden oluşan 70-80 kişilik bi grubuz. İlçemizde bulunan Alibey Barajı çevresindeki Hacı Bektaş-ı Veli Ormanı, Mimar Sinan Ormanlarında düzenli olarak yürüyüş ve koşular yapmaktaydık. Grubumuzun yanı sıra ilçemiz mahallelilerinin tüm sakinleri, çevre semtlerde yaşayan kişiler, koşu grupları bu parkuru kullanmaktadır. Sporumuzu yapmakta olduğumuz bu parkura demir kapılar konularak  parkurumuz kesilmiş ve yaptığımız spor engele uğramıştır. O bölgenin (ormanın) halka kapatılarak Emniyet Müdürlüğü’ne tahsis edildiği belirtilmiştir. Halkın olan orman alanı bir kamu kurum/kuruluşuna verilmiş durumdadır. Bizler bu konuda halka açık olan ormanlarımızı, alanlarımızı özgür bir şekilde kullanabilmeyi talep ediyoruz.

Bu kampanyamızda desteklerinizi rica ediyoruz.

Bugün can imzanı bekliyor!

can iğdeli bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İSTANBUL SULTANGAZİ ALİBEY BARAJI ORMANI KOŞU PARKURUMUZ GERİ VERİLSİN.». can ve imza atan diğer 208 kişiye katıl.