Petition update

Yarın mitingdeyiz: İstanbul Sözleşmesi'nden Vazgeçmiyoruz diyen 1 milyon kişi olalım.

Yaşamak İstiyoruz İnisiyatifi

Jun 18, 2021 —

Yarın, 19 Haziran Cumartesi, saat 13.00'te, İstanbul Sözleşmesi'nden vazgeçmiyoruz demek için İstanbul Maltepe Miting Alanı'ndayız. Yaşam hakkını savunan herkesi bekliyoruz. İmza kampanyamızda da 1 milyona ulaşmamıza çok az kaldı. Bugün herkes bir kez daha kampanyayı paylaşırsa, 1 milyona ulaşabiliriz.

20 Mart'ta Cumhurbaşkanlığı'nın aldığı İstanbul Sözleşmesinden çekilme kararı, 1 Temmuz'da resmileşecek. Ama biz İSTANBUL SÖZLEŞMESİNDEN VAZGEÇMİYORUZ. "Nasıl bu sözleşmeyi mücadelemizle var ettiysek, sözleşmenin esasının hayata geçirilmesi de hem 1 Temmuz’a kadar, hem 1 Temmuz’dan sonra bizim elimizde.
Her şeye rağmen sokaklardayız, her yerdeyiz. Çünkü bu bizim için bir hayat mücadelesi!"
Gelebiliyorsan mitinge gel. Bu çağrıyı yaygınlaştır, kampanyayı paylaş. Her yerde olduğumuzu gösterelim.

Keep fighting for people power!

I'll power Change with $5 monthlyPayment method

Discussion

Please enter a comment.

We were unable to post your comment. Please try again.