Sahilleri dumandan kurtarın!

0 have signed. Let’s get to 200!

Sahil şeritlerindeki parklarda yakılan mangallar ile İstanbul'da çevre kirliği sorunlarına bir yenisi daha eklenmiştir.

İstanbul Anadolu Yakası, Bostancı sahilden başlayarak, Kartal sahile kadar devam eden, 10 metre aralıklarla yakılmış mangalların oluşturduğu duman yüzünden, sahil yeşil alanları, bisiklet ve koşu parkurları, spor alanları, çocuk oyun alanları kullanılamaz haldedir. Tavuk eti yağı buharı taşıyan yoğun karbonmonoksit dumanı yüzünden çocuklar ve yaşlılar dahil olmak üzere herkesin sağlığı tehlike içindedir.

Politikanın zirvesindeki kişiler tarafından sıklıkla dile getirildiği, İstanbul'un Hava Kirliliği ile mücadele konusunda önemli bir yerde olduğunun belirtildiği şu günlerde, zaten yasak olan bu eylemlerin bir an önce durdurulması, yeşil, mavi sahil şeridinin sağlıklı ve huzurlu bir hale gelmesi için görevlileri, görevlerini yapmaya davet ediyorum.

Saygılarımla

Today: İzzet is counting on you

İzzet ŞAHİN needs your help with “İstanbul Park ve Bahçeler Genel Müdürlüğü: Sahilleri dumandan kurtarın!”. Join İzzet and 139 supporters today.