0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Lise 2 de okula katkıda bulunma amaçlı tiyatro , voleybol ve hantbol daydım o ve raporlarım işlenmemesi sonucu bana yardım edeceğini söylendiğinde ben artık sınıfta kalmıştım anne babam zaten YÖK ben Pendik İTO da okuyan bir öğrenciydim babamı bile o okulda kaybettim ben , ve tekrar ... Bu sefer de beraber kaldığım evden ayrılmak zorunda kaldım okuldaki bütün öğretmenlerim bu durumu biliyordu okulu bırakmasam sokakta kalırdım açıktan okunabileceğini duymuştum onun da kayıtlarını kaybettim ve okula giden arkadaşlarımı gördükçe içim gidiyor 1 senedir her yere ulaşmaya çalıştım ama hep geciktirildim nolur af çıksın gerekirse 9 san başlarım ben geleceğin beden eğitimi öğretmeni olacaktım hayallerimi yıkmayın para kazanmak çok zor nolur yardım edin bana el verin kulak olun ses verin ... Bu zamana kadar yalnızdım ama artık geriye kalan ailem de benimle psikolojik olarak alt üst oldum siz de benim yanımda  olun aynı yerdeyiz

Bugün Ayça imzanı bekliyor!

Ayça Küçükyılmaz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İstanbul milli eğitim müdürlüğü : Lisede 2 sene kaldım ,maddi durum eksikliğinden ve ailem olmadığından okula dönmeliyim». Ayça ve imza atan diğer 17 kişiye katıl.