Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 14 destekçiye ulaştı

Boğaz Köprülerinde Şanlı TÜRK BAYRAĞI

Kırmızı rengini şehitlerimizin kanından alan Türk bayrağı ulusumuz için en kutsal en şerefli değerlerden bir tanesidir. Bayrak bir milletin bağımsızlık sembolüdür. Bir ulusun bayrağı gök yüzünde dalgalandığı sürece bu o ulusun hiçbir boyunduruk altında bulunmadığını gösterir. Ayrıca bayrak bir milletin saygınlığını ve gururunu da sembolize eder.Bayrak gökyüzünde dalgalandıkça hem atalarımıza olan minnet borcumuzu unutmuyor hem de bu toprakların kolay kazanılmadığını, bu nedenle de bu toprakları çok iyi korumamız gerektiği hatırlıyoruz.

Bu sebeb ile Dünyanın birçok yerinde örneği olan; Denizin üzerinde ki Dünyaca meşhur köprülerin üzerinde o ülkenin bayrağı dalgalanırken neden bizim boğaz köprülerimizin tepelerinde yüce Türk Milletinin  Şanlı Bayrağı dalgalanmıyor?Siz de bir destek verin Şanlı Bayrağımızı,Ay-Yıldızımızı 15 Temmuz Şehitler (Boğaziçi) Köprüsü,Fatih Sultan Mehmet Köprüsü,Yavuz Sultan Selim Köprüsünde Dalgalandıralım.

Bugün mehmet akif imzanı bekliyor!

mehmet akif kırmızı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İstanbul : İstanbul Boğaz Köprülerinde Şanlı Türk Bayrağımızın Dalgalanması için bir Destekte Sen Ver». mehmet akif ve imza atan diğer 13 kişiye katıl.