End the confinement and slaughter of carriage horses on the Prince Islands, Turkey

Reasons for signing

Giovanni Polykandriotis
1 year ago
Adalarda fayton ve atlar bir kulturdur. Adalar ilcedinin tek yasal ulasim aracidir

ayşe haseki
2 years ago
Çünkü ada atları başka ve daha kötü şeyler yaşayacak

Bengisu Özden
2 years ago
Tek çözümün yok etmek olacağını düşünenler sonrasını da düşünsün. Koşulları iyileştirmek yerine yok ederek kökten çözerken, o atlara ne olacağını da biri anlatsın. Sıkı denetim ve gerekirse yüksek fiyat ve kazancın bir bölümünün sadece atlar için kullanılması... Yönetici dediğin, yok ederek değil iyileştirerek çözer sorunu.

Osman Çağlar Ortanca
2 years ago
Tüm hayvanseverlerin görevi olduğunu düşünüyorum.

Murat Niyage
2 years ago
Paytonlar adanın ayrılmaz bir parçası ve güzelliği, paytoncularda kadim dostlarımız

Okan Sarikaya
Freedom to all animals

Hamiyet Asan
2 years ago
Adalarda hayat sağlıklı atlar, eğitim almış faytoncular ve iyi bir belediye denetimi ile devam etmeli.

Arlet Dion Ozaltın
2 years ago
Atlar hizmet etmek için yaratılmışlardır. Kendi başlarına doğada yaşayamazlar. Birilerinin onları beslemesi lazım. Düzgün bakım şart. Ama kaldırılması bence tamamen başka bir üretime rantı sağlamak için... Adada doğup, adada büyümeyen, faytoncularla muhabbet etmemiş, onların hayatları ile haşır neşir olmamış insanların 'hayvansever' oluşumu altında çıkardıkları bu isyan, maalesef bu kararın alınmasını kolaylaştırmıştır.

Kate Kenner
2 years ago
Horses do not exist for the entertainment of people or make money for them. They are living and feeling beings who are too font treated like objects.

celi levent
2 years ago
Ada demek at demek,atlı fayton demek,imzalıyorum çünkü adada motorlu taşıt olmamalı,atlarımızı geri istiyorum.