İstanbul kart mobil bankacılık ve ATM ile bakiye yükleme

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Merhaba İstanbul vatandaşı!

Malumunuz İstanbul Türkiye'de toplu taşımanın en çok kullanıldığı şehir. Ancak durumun böyle olmasına rağmen mobil bankacılık yada ATM'ler ile bakiye yüklememesi yapamamaktayız. Her gün sabahın köründe kalkıp işine yada okuluna giden insanlar kartlarını doldurmak için para bozduracak yer arıyor veya yakınlarında çalıştıkları bankanın ATM'si bulunmadığı için yanlarında hiç nakit para bulunmayabiliyor. Gecenin bir yarısı kart doldurmak için yer arayanlar, para çekmek için ATM arayanlar da var tabii...Bu durumdan gerçekten çok bunalmış durumdayız. Eminim bu durumu bir kez dahi olsa yaşamışsındır.

Çözüm aslında oldukça basit; online ödeme sistemi ile bu sıkıntılar ortadan kaldırılabilir. Bu sebepten ötürü İETT ve BELBİM'den ricamız bu sistemin uygulama yada banka anlaşması ile getirilmesi.

Eğer bir kere bile yaşadıysan nasıl bir durum olduğunu biliyorsundur, yaşamamış olsan dahi belki empati yeteneğin çok gelişmiş olduğu için bizi anlayabiliyorsundur :) Bu tarz durumlarla karşılaşmak istemiyorsan ve sesimizin duyurulması gerektiğini düşünüyorsan lütfen kampanyayı imzala. Şimdiden teşekkür ederiz :)

Bugün Ataberk imzanı bekliyor!

Ataberk Uyaroğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT): İstanbul kart mobil bankacılık ve ATM ile bakiye yükleme». Ataberk ve imza atan diğer 94 kişiye katıl.