Kampanya Kapatıldı

Bostanci-Pendik sahilyolunda mangal ve semaver yasaklansin!

Bu kampanya 9 destekçiye ulaştı

Tum vatadasların faydalanması icin yapilan sahil şeridinde maalesef artik mangal ve semaver kokusunda yuruyus yapmak temiz  hava alabilmek mumkun degil.Bostanci Pendik sahil şeridi gece geç saatlere kadar duman ve et kokusundan gecilemez durumdadir, sahil seridi piknik alani veya mesire alani degildir.

Mangalcilar duman yuzunjden cevre sakinlerine rahatsizlik vermekle kalmiyor , cevreye ve dogayada zarar vermektedir.Tum agac dipleri simsiyah kül icerisinde birakilmakta olup ağaçlara zarar verilmekte,mangalcilarin arkalarinda biraktiklari adeta çöplugu andiran manzara ve etrafa ucusan copler posetler yesil alanlari ve denizi kirletmektedir.

Bu yesil alanlardan cocuklar yaslilar dahil herkesin faydalanmasi, kimsenin kimsenin havasini kirletmeye hakki oldugunu dusunmuyorum. Ayri bir piknik alani belirlenerek sadece bu alanlarda mangal ve semaver yapilmasina izin verilmesi konusunda calisma yapilmasini ve bu alanlar disinda bu karara uymayanlara para cezasi uygulamasini getirilmesi konusunda calisma yapilmasini dilerim.

Ozgurluk bir baskasinin ozgurlugunun basladigi yerde btmesi gereklidir.Vatandaş olarak temiz hava alabilme, sahilden faydalanabilme özgürlugumü geri istiyorum!

Bugün Ceyda imzanı bekliyor!

Ceyda Ural bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İSTANBUL BUYUKSEHIR BELEDIYESİ: Bostanci-Pendik sahilyolunda mangal ve semaver yasaklansin!». Ceyda ve imza atan diğer 8 kişiye katıl.