0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

İstanbul il’i, Beykoz İlçesinde Yalıköy/Beykoz merkezinde yalıların yarısını kapsayan denize kazık çakılarak beton alan kazanılmak isteniyor. Kıyıdan 17 metreye kadar denize çıkılacak inşaat, halkın hangi yüksek menfaatlerine hizmet edecektir anlaşılamamıştır. Kara trafiğini rahatlatmayacak, spor için birçok karasal alan vardır, burada iklim şartlarından spor da yapılamaz. Ama yaratacağı zararlar çok fazladır.

En belli başlıları; Yumurtlama zamanı kara denize giden (Anavasya) ve dönüş (Kathavasya) zamanı balıkların yolu zarar görecektir, İnsanların denize rahat ulaşabilmeleri, avcılık ve yüzme sporu için kayıkları rahat kullanmaları yok olacaktır, İstanbul’un tarihi ile özdeş kayıkçılık kültürü yok edilecektir. İnşaata ayrılan para ile daha yararlı hizmetler yapılamayacaktır. Paralarımız kötü harcanacaktır.

Biz Beykozlular olarak karşı çıkıyoruz ve sizlerden de kampanyamıza destek bekliyoruz. Saygılarımla/Saygılarımızla.

Bugün Nihan imzanı bekliyor!

Nihan Üstüner bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İstanbul Beykoz ilçesi Yalıköy Mah. arasında denizin doldurulmasını istemiyoruz.». Nihan ve imza atan diğer 1.109 kişiye katıl.