Kampanya Kapatıldı

Koşuyolu Otobüs Durağı geri gelsin, evimize gidemez olduk

Bu kampanya 13 destekçiye ulaştı

Koşuyolu, merkezi bir lokasyon ve hastanelerin, okulların, İkametgahların çok yoğun olduğu modern bir semt. Ne yazık ki Avrasya Tüneli'nin açılmasıyla, eksik planlama sebebiyle mevcut durağın düşünülmeden Kaldırılması ve yok edilmesi biz yolcuları çok mağdur etmektedir. Eşlerimiz, Çocuklarımız, bakıcılarımız, misafirlerimiz artık burada durak olmadığı için durakta inemiyor, ya bir önceki ya da bir sonraki durakta inerek toplamda 3 durak mesafesi kilometrelerce yol yürümek zorunda kalıyor. Üstelik önceki ve sonraki durakta inince de E5 üzerinde herhangi bir yaya yolu olmadığından her gün tehlikeye davet çıkararak yürümek zorunda kalıyoruz. Hastalar inip hemen önündeki Medipol Hastanesi'ne gidebiliyordu, şu anda bir hasta 1 durak önce inmeli ve hasta haliyle yürümeli ya da ancak parası varsa taksi tutarak gidebilir durumda. Böyle güzel, nezih ve öncü bir semtin adının, İstanbulumuza yakışan ve insanlara faydalı yollar planlanırken, yine bu imkanlardan kullanabilecek insanları mağdur ederek plansız yolların yapılmasını çok yanlış buluyoruz. Koşuyolu durağının kaldırılnası sebebiyle zor durumda kalan yolcuların ölüm haberi duyulduktan sonra tekrar durağın konması yerine, hatanın ACİLEN düzeltilip, uygun bir düzenleme yapılarak durağın tekrar konması konusunda ACİL DESTEĞİNİZİ rica ederiz. Lütfen  bu talebimizi ölüm sonrası DÜZELTİCİ FAALİYET deği, ölümler olmadan ÖNLEYİCİ FAALİYET olarak değerlendiriniiz ve SESİMİZİ DUYUNUZ! SEMTİMİZDE ACABA NE ZAMAN KÖTÜ BİR ŞEY OLACAK ENDİŞESİ YAŞAMADAN VE ACI HABERLER OLMADAN, AVRASYA TÜNELİNİN KEYFİNİ YAŞAYABİLELİM İSTİYORUZ.

DESTEĞİNİZ RİCASIYLA,

FİLİZ ER

Bugün Filiz imzanı bekliyor!

Filiz Er bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İstanbul belediyesi: Koşuyolu Otobüs Durağı geri gelsin, evimize gidemez olduk». Filiz ve imza atan diğer 12 kişiye katıl.