İstanbul Bilişim Ticaretten Men Edilsin!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

istanbulbilisim.com ( RETRO BİLİŞİM HİZMETLERİ SANAYİ VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ) Amaçları ; stoklarında olmayan ürünleri piyasanın altında satmaya çalışarak çok alımın yapılması, sonrasında ise tamamen aylarca oyalama taktiği ile paranızı içerde tutmadır.
Önce ürün tedariğinde gecikme var denilerek 1 ay beklettiler, siparişi iptal etmek istediğimde kimseye ulaşamamadım. 50 dk müşteri hizmetlerini arayarak bekledim, en son siparişinizi iptal ettik, 10 iş gün sonra iadeniz yapılacaktır dediler ancak aylardır yapılmıyor. İnsanların parasını gasp ediyorlar.

Bu firma son 6 aydır aktif dolandırıcılık yapmakta ve kimseye satılan ürünleri göndermemekle birlikte, iptal edilen siparişlerin iadelerini aylardır yapmamaktadır. Mağdur sayısı 20.000 i aştı. Hala satış yapmaya devam etmektedir. Bu nedenle bu siteye erişimin kısıtlanması ve firmanın banka hesaplarına devletin el koyması gerekmektedir. Bu konuda tüm mecralarda yüzlerce şikayet var. Neden hala bir önlem alınmıyor anlayamıyorum.

Kanıt için sikayetvar.com, twitter ve facebook gruplarında istanbul bilişim mağdurlarını araştırabilirsiniz. Halen hepimizin mağduriyeti devam etmektedir. Bu yeni bir çiftlikbank vakasıdır. Firmaya acilen müdahale edilmeli ve ödenmeyen iadeler verilmeli. Benim gibi aylardır iade alamayan binlerce insan var.