Kayışdağı mah. sakinleri için duraklara kapalı kabin uygulaması yapılmasına imza verin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.
200 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
İstanbul Büyük Şehir Belediyesi ve tarafına Çağla Çelikkeser bu kampanyayı başlattı

Mahallemizde toplu taşıma bekleme alanlarında herhangi bir kapalı alan mevcut değildir. Kışın yağmur ve kardan, yazın güneşli havalardan korunabileceğimiz hatta yaşlı ve engelli insanların oturarak ve hava koşullarından korunarak bekleyebilecekleri herhangi bir alan bulunmamaktadır.

50.000' e yakın nüfusu var olan, Yeditepe Üniversitesi öğrencilerine ev sahipliği yapan ve bünyesinde bir darülaceze bulunduran Kayışdağı mahallesinde bu gibi bir hizmetin bu güne kadar sağlanmamış ve hatta belkide hiç düşünülmemiş olması üzücü olmakla birlikte şaşırtıcıdır.

Bu hizmetin İstanbul Büyük Şehir Belediyesi veya Ataşehir İlçe Belediyesi tarafından sağlanması halinde; ulaşım ağının son derece gelişmiş ve aktif olduğu mahallemizde, mahalle sakinleri açısından daha konforlu bir bekleme alanı ihtiyaçları karşılanmış olacaktır. Kaldı ki bu hizmet konfordan da ziyade bir ihtiyaç arz etmektedir..

Böyle bir hizmetin mahallemiz sakinlerine çok görülmeyeceği inancını taşımakta olup, sizin de desteğiniz ile sesimizi daha güçlü duyurabileceğimiz kanaatindeyiz. İş bu sebeple, desteklerinizi birer imza ile göstermenizi saygılarımızla arz ve talep ederiz..

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.