İBB Başkanı Mevlüt Uysal İstifa

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Arnavutköy'e metro sözü veren Uysal,"Ak Parti kurulduğundan bugüne baktığımız zaman Arnavutköy oyu en fazla olan ilçelerimizden birisi. Sayın Başbakanın o konuda büyükşehir olarak Arnavutköy'e borcumuz olduğunu düşünüyorum. Bizim şu anda birinci önceliğimiz metro. Metroda da birinci önceliğimiz en fazla oy aldığımız yerler olacak inşallah. Sultanbeyli, ihalesi yapıldı. İnşaatı devam ediyor. Bu yıl içerisinde de Vezneciler,Arnavutköy metrosunun ihalesini yaparız. Kongreler yenilenme diyorum. İnşallah bu yenilenme ile metro sözünü de verdik. Arnavutköy'den daha yüksek oy bekliyoruz diyorum" ifadelerini kullandı. DHA

Kamu Hizmeti verirken tarafsız olması ve Kamu İdaresi'nin temel ilkelerinden biri olan 'Eşit Hizmet' prensibini yerine getirmesi beklenen Mevlüt Uysal, bu ifadeleriyle açıkça herkesin Belediye Başkanı olmayacağını kendi ağzıyla teyit etmiştir. Bu nedenle en kısa sürede istifa etmesi gerekmektedir.

Bugün kemal imzanı bekliyor!

kemal buran bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İstanbul Büyük Şehir Belediyesi: İBB Başkanı Mevlüt Uysal İstifa». kemal ve imza atan diğer 13 kişiye katıl.