Otoyolların ( E5 - Tem ) hayvanların canlarını almasını engelle!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.
1.000 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Başkanı (İstanbul Büyükşehir Belediyesi) tarafına Oğuzhan YILMAZ bu kampanyayı başlattı

Trafiğe çıktığımız her gün hayvan katliamı yaşanıyor!

İstanbul'da her gün yüzbinlerce araç trafiğe çıkıyor ve bu sayının çoğunluğu otoyolları kullanıyor. Ve sadece insanlar değil otoyolları maalesef hayvanlarda kullanıyor. Onların bu kullanımı sonlandırmak için bu kampanyayı başlatmaya karar verdim çünkü her gün onlarca canlının yollarda ezilmiş olmasını görmeye artık ben dayanamıyorum. Eğer sizde buna bir dur demek ve o canların ezilmesini çarpılmasını engellemek için bir şeyler yapmak istiyorsanız lütfen bu kampanyaya destek verin.

Her yola çıktığınızda onları öyle görmekten sıkılmadınız mı?

Ben ve benim gibiler eminim ki bu durumdan çok sıkıldılar artık ve bunun için hiç bir şey yapılmıyor! Bir şey yapılması gerekiyor ve aklıma tek bir şey geliyor. Hiç değilse otoyolların bariyerlerini aralıkları sık olan bir canlının geçemeyeceği bir tel örgü çitle kaplayabilirler! Bu çitler bu ölümlerin çoğunun önüne geçecektir ve insanların bilinçsizce neden olduğu bu katliamın son vermesine sebep olabilir.

Birlikte yaşamayı daha iyi bir şekilde gerçekleştirmemiz gerekiyor. Biz ezilmeyi nasıl ki istemeyeceksek onlarda asla bunu istemeyeceklerdir. Onların ezilmelerine, ölmelerine göz yummamalıyız!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.