Uzunçayır Metrobüs Durağındaki Bu İnsanlık Dramına Dur Diyin!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

İstanbul'un gün geçtikçe artan nüfusunun ihtiyaçlarını karşılamanın her geçen gün daha da zorlaştığını görmekteyiz.Her sabah işe gitmek için saatlerce uzun yollar katetmek zorunda kalan İstanbullular artık sadece araç trafiği ile değil insan trafiği ile de boğuşmak zorunda kalmaktadır ve bu uğurda akıl sağlıklarını yitirme noktasına gelmektedirler.

Son zamanlarda Uzunçayırda yeterli metrobüs bulunmaması ve Söğütlüçeşmeden gelen metrobüslerin dolu olması nedeniyle insanlar durağa sığamaz hale gelmişler ve Ünalan metrosundan inip Uzunçayır metrobüsüne 45 dakika içinde binebilmek adeta bir lüks olmuştur.

Özellikle Uzunçayır metrobüs durağında sabah saatlerindeki yoğunluk nedeniyle insanlar işe gidebilmek adına adeta birbirlerini linç etmektedirler.Bu insanlık dışı durumu bir nebze olsun hafifletmek adına Uzunçayır metrobüs durağına özellikle sabah saatlerinde ek seferler talep ediyor ve seferlerin sıklaştırılması istiyoruz!

İmzalayın ve akıl sağlığınızı metrobüse binmeye çalışırken kaybetmemek adına bu insanlık dramına bir son verin ,ve unutmayın bir gün herkesin yolu Uzunçayır metrobüsüne düşecektir.

Bugün Gözde imzanı bekliyor!

Gözde Erdem bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İstanbul Büyükşehir Belediyesi: Uzunçayır Metrobüs Durağındaki Bu İnsanlık Dramına Dur Diyin!». Gözde ve imza atan diğer 57 kişiye katıl.