SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TOPLU TAŞIMA SADECE PANDEMİDE DEĞİL SÜREKLİ ÜCRETSİZ OLSUN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve tarafına Elif KÖKER bu kampanyayı başlattı

Yaşadığımız üzücü pandemi dönemiyle birlikte sağlık çalışanlarımızın ne kadar önemli olduğunu hepimiz görmüş olduk. Sağlık çalışanları bu süreçte çocuğundan, ailesinden, sevdiklerinden ayrı kaldılar. Kendi hayatlarını riske atarak, başkalarının hayatları için çalıştılar. Hatta biz bu süreçte bir sürü sağlık şehidi verdik. Uyumadılar saatlerce nöbetlere kaldılar. Ve bu pandemi süreci dışında da bu şekildeydi. Ben dahil 30 saat nöbete kaldığım günleri biliyorum. Biz sağlık çalışanları sadece pandemi sürecinde değil, sürekli değer görmek istiyoruz. Bir ülke için polis, asker, öğretmen vs. ne demekse sağlık çalışanları da o demek. Her gün yüzlerce sağlıkçı toplu taşıma kullanıyor. Bunu sadece pandemi döneminde ücretsiz yapmak ne kadar etik sizce? Özetlemek gerekirse sağlıkçılar bir gün değil her gün değer görmeli. Bu yüzden sağlık çalışanlarının toplu taşıma kartlarının sadece pandemi sürecinde değil, sürekli ücretsiz olmasını talep ediyoruz. Bizi desteklerseniz çok seviniriz.
#sağlıkçılarınibbkartlarısürekliücretsizolsun #birgündeğilhergün #sağlıkçılaradeğerverilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.