Kampanya Kapatıldı

Metrobüs Durakları Yenilensin

Bu kampanya 9 destekçiye ulaştı

Hergün BİNLERCE insanın kullandığı Metrobüs durakları, kötü dizayn sebebi ile, özellikle yağmurlu ve karlı günlerde, işkenceye sebebiyet veriyor. Bu durakları dizayn eden kişi de, onaylayan kişi de nasıl böyle düşüncesiz olabilmiş acaba? HERGÜN bu kadar kalabalıkları taşıyarak gayet iyi bir kazanç elde eden (Etmek zorunda da değil, belediye vatandaşına hizmet götürür) bu kurum, neden insanların konforuna yeterli özeni göstermiyor?

ÖZETLE; TÜM metrobüs duraklarının, mecidiyeköy durağı gibi tam kapalı yapılması gerektiğini düşünüyor ve desteklerinizi imzanınızı istiyorum. Gayet düşük maliyetlerle çözülebilecek ve kişilerin konforunu son derece arttırabilecek olan bu değişkiliğin oluşması için destek verin. 2 günlük ulaşım karı ile 1 durağı yenileme maliyeti çıkacaktır diye düşünüyorumy. Ara ilçelerdeki 1 kavşak parası ile TÜM duraklar yenilenebilir. Ben metrobüs kullanan birisi değilim, kendi aracımı kullanıyorum. Kavşak benim şahsım için daha iyi bir hizmet. FAKAT burada belediyenin POZİTİF ayrımcılık yapması ve metrobüs kullanmak zorunda olan kişilere daha fazla destek sağlaması gerekir!

AYRICA, birçok istasyonda durum aynı, durak betonları paramparça olmuş, çukurlar oluşmuş, su birikintileri oluşmuş, rezalet durumda. En yüksek dayanım güçlü betondan en fazla 20m3 dökülüp halledilebilecek çok basit çok ucuz işler bunlar. AMA BİRİLERİNİN DERT ETMESİ gerekiyor.

Destekleyin, sesinizi duyurun.

Bugün Yusuf imzanı bekliyor!

Yusuf İpekçi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İstanbul Büyükşehir Belediyesi: Metrobüs Durakları Yenilensin». Yusuf ve imza atan diğer 8 kişiye katıl.