Kartal İDO İskelesi yeniden açılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Kartal Yirmidört
Kartal Yirmidört bu kampanyayı imzaladı

Kartal’da tadilatı yılan hikayesine dönen ve yıllardır kapalı bulunan İDO Deniz Otobüsü İskelesi hala hizmete açılmadı. “Tadilat Nedeniyle Hizmet veremiyoruz, Pendik’e gidin” tabelası asılarak seferlere son verilen İDO Kartal İskelesi çürümeye terk edildi.

Kartal’dan Yalova’ya deniz otobüsü seferleri yapılan İDO iskelesi kapatılarak Pendik’e taşındı. Kartal’daki iskelenin önüne “Tadilat Nedeniyle Hizmet veremiyoruz, Pendik’e gidin” tabelası asıldı. O gün bugündür Kartal’dan bir deniz otobüsü bile kalkmadı. Vatandaşlar yıllardır atıl durumda bırakılan iskelenin yeniden açılmasını istiyor.

İDO İskelesinin kapanmasıyla beraber Kartal’ı dışarıya açan tüm ulaşım ağı da yok olmuş oldu. Kartal – Yalova deniz otobüsünü kullanan vatandaşlar seyahatlerini Kartal’dan değil de Pendik’ten yapmak zorunda kalınca, üstüne Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi’nin Tuzla’ya taşınması da eklenince Kartal esnafı iş yapamaz hale geldi, borçlarından dolayı zorlanan esnaf kepenk kapattı.

Kaynak: https://www.kartal24.com/89708-kartal-ido-iskelesi-tadilat-nedeniyle-kapatildi-yillardir-acilmadi