0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

İkametgahımız İstanbul,Kadıköy ,Moda caddesinde ,apartmanların çoğunluğu 30-40 ve üstü yıllar önce imar edilmiş,zamanla eskimiş,'deprem ve afetlere'karşı tehlikeli olmaya başlamıştır.Ve genelde binalar,'bitişik düzen ' olduğu için ve tam bilemediğimiz sebeplerden,diğer bölgeler gibi 'kentsel dönüşüm'projesine dahil edilmemiş,öyle kalmıştır.Şimdi ,yüzlerce aile,binalarını 'can güvenliği' adına yenilemek için gerekli masrafı (en azından 200-300 bin TL.)'nereden,nasıl' karşılayacaktır??Oysa,'hiç bir dezavantaj ya da tehlike arz etmediği' için 'bu binalara hiç olmazsa 'bir kat' seviyesi yükseltebilme izni olsa,bina sahipleri ,ekonomik sıkıntılara fazla girmeden müteahitlerle anlaşarak 'can güvenliği' sıkıntısından kurtulabilecektir.Zaten en yüksek bina bile 6-7 katlı iken ,bir kat daha yükseltmek,sorunumuza çare olacaktır.Gereğinin yapılacağını ümit ediyor,sorunumuzla ilgilenmenizi arz ediyoruz.Saygılarımla Mehmet Mustafa Bahar

Bugün mehmet mustafa imzanı bekliyor!

mehmet mustafa bahar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İstanbul Büyükşehir Belediyesi: Kadıköy-Moda'da Eskiyen Binalara, Yıkılıp Yenilenebilmesi İçin Bir Kat Seviye Çıkma İzni». mehmet mustafa ve imza atan diğer 14 kişiye katıl.