Petition Closed
Petitioning İstanbul Büyükşehir Belediyesi and 1 other

İstanbul M1 Havalimanı Metro Hattı Sefaköy e Uzatılsın

Sayın İstanbul Halkı,  İBB ye yaptığım Başvurunun gerçekleşmesi için sizin yardımınıza ihtiyacım var;

Mevcut M1 Yenikapı-Aksaray-Havalimanı Metro hattı Sefaköy e  gelmeden hemen önce Atatürk Havalimanında son bulmaktadır bu da ulaşım sorunun en sorunlu yanlarından birini oluşturmakta Sefaköy e ulaşmak isteyen İnsanların 1 İstasyonluk mesafe için Metrobüs e aktarma yapmak zorunda kalmasına sebep olmaktadır, Oysa ki metro hattı Sefaköy ün  yakınında Atatürk Havalimanında son bulmaktadır. Söz konusu metro hattı ile Aksaray dan  Yenibosna ya ulaşmak 20 dakka kadar kısa sürerken 1 istasyonluk mesafe için Metrobüs e aktarma yapılıp kalabaklıkta hem metrobüs e binememe eziyeti çekilmekte hemde binildiğinde 30 dk kadar bir süre kaybedilmektedir 1 istasyonluk mesafe için, Otobüs e aktarma yapıldığında ise E-5 in Akşam trafiği yüzünden Sefaköy e ulaşmak 1 saat kadar sürmektedir. sonuç olarak 25 KM lik mesafeyi metro ile 20 dk da ulaşabildiğimiz halde  1 istasyonluk 2 KM küsürlük bir mesafeyi Trafik ve kalabalık yüzünden ulaşmak 30 dk ile 1 saat arasında değişip yılan hikayesine dönmektedir, bu durumun tek çözümü Metroyu 1 istasyon daha uzatıp Sefaköy e ulaştırmak ve böylece trafik sorununu atlatarak 5 dk da ulaşabilmektir. Bu sorunun çözülmesi için herkezi kampanya ya katılmaya davet ediyorum, ne kadar çok katılımcı olursa sorunun çözülmesi o kadar kolaylaşacaktır İstanbul halkına saygıyla duyurulur

This petition was delivered to:
  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi
  • İstanbul Ulaşım A.Ş

Sefaköy Temsilcisi started this petition with a single signature, and now has 8 supporters. Start a petition today to change something you care about.

Stand with Sefaköy

Sefaköy Temsilcisi needs your help with “İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Ulaşım A.Ş: İstanbul M1 Havalimanı Metro Hattı Sefaköy e Uzatılsın”. Join Sefaköy and 7 supporters today.