Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 108 destekçiye ulaştı

İstanbul genelinde Gaziosmanpaşa kişi başına düşen yeşil alan miktarı en düşük olan ilçelerin başında yer almaktadır. Gaziosmanpaşa günden güne daha fazla betonlaşmakta ve nüfus sürekli arttığından kişi başına düşen yeşil alanlar hızla azalmaya devam etmektedir. Nüfusun hızla artmasına paralel olarak trafik ve toplu taşıma gün geçtikçe daha da içinden çıkılmaz şekilde kördüğüme dönüşmektedir. Bundan dolayı elimizde kalan son arazilerimizin yeşil alan olarak düzenlenmesi toplumun psikolojik sağlığı için de önemlidir.

Bugün Kenan imzanı bekliyor!

Kenan Genc bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İstanbul Büyükşehir Belediyesi: Istanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy'de eski Jandarma karakolu karşısında planlarda şehir parkı olarak işaretlenmiş olan arazinin amacına uygun şekilde ağaçlandırılarak "Şehir Parkı" olarak düzenlenmesini talep ediyoruz.». Kenan ve imza atan diğer 107 kişiye katıl.